90 prosent av verdens is vokser

IPCC sliter stadig med den globale oppvarmingsteorien sin. Isen i Antarktis smelter uavbrutt, hevdes det ustoppelig. Vel, vi har hørt denne ordlyden siden Al Gore gav ut både fim og boken "An Inconvenient Truth" for rundt 20 år siden. Den mest ubehagelige sannheten med alle profetiene hans, er at ingenting av spådommene hans går i oppfyllelse. Han står på sitt fremdeles og finner på alle mulige ting for å overbevise verden at "it's happening now"... selv om det ikke ser helt sånn ut i virkeligheten.

Allerede i 2015 oppdaget NASA sine forskere at isen i Arktis har vokst med 82-112 milliarder tonn i året! Ni nuller! 
Dette oppveier for isbreer omkring som smelter, i følge NASA. Og isen forsetter å vokse, mens den globale temperaturen forsetter å synke.

NASA-forsker Jay Zwally sier også følgende: "Den gode nyheten er at Antarktis ikke bidrar til økning i havnivået for øyeblikket, men senker havnivået med  0,23 millimeter per år, altså havet stiger ikke heller slik man påstår i dag. Det som virkelig mangler i dette tilfellet, det er at geologene ikke har fått lov til å uttale seg i klimapanelet. Da hadde man også gjerne kunne fått en rekke data som var nødvendig for å se på hele situasjonen under ett. Men klimapanelet vet så inderlig vel at geologiske data, vil velte hele teorien og beskytter seg bak at de skal ikke ha noen sånne som støtter oljebransjen inn i sitt herredømme. De glemmer at mange av deres egne forskere, f.eks Bjerknessenteret, sponses av oljeindustrien gjennom Rockefeller familien som helst ser at alle andre enn dem selv legger ned oljebransjen, slik at man kan få astronomisk gevinst på egen olje.

Det betyr i realiteten at påstandene om at havet stiger, og isen smelter er fullstendig, CO2 får kloden til å koke, er "debunked" av NASA for flere år siden, men det vil alltid være en så vet så mye bedre og gjør sitt ytterste for å forklare at det er den globale oppvarmingen som sørger for at isen vokser, og at den globale temperaturen synker slik den har gjort de tre siste årene til tross for at CO2 nivået bare har økt. Jeg har sett en rekke forsøk på forklaringer av dette fra klimavarslernes side, og det er alltid det samme som går igjen, en masse latterligjørelse, utskjelling og idiotforklaring om man bare nevner denne NASA-rapporten. 

Det er nok solen som styrer temperaturen, slik den har gjort i millioner av år. Hadde CO2 styrt temperaturen, så skulle ikke vi ha hatt denne nedgangen i den globale temperaturen slik vi har hatt de siste tre årene. Det eneste som er sikkert og som disse klimavarslerne har rett i, er at du skal få kjenne dette på lommeboken! Tror faktisk at det er lommeboken hele spørsmålet dreier seg om egentlig, ikke klimaet! ;-)

Det er på tide at IPCC, Al Gore, klimavarslerne, forskerne våre, media, MDG og hele menigheten tar å oppdaterer seg etter hvert. Det er tydelig at folk flest er fullstendig indoktrinert av propagandaen som vises i media, folk er villedet og uoppdatert, det ser man i enhver diskusjon i et hvert forum. "We don't have time", sies det. Bare slapp av, og gå hjem og finn fram ullundertøyet... Det blir ikke varmere med det første!


Hele NASA-rapporten finner du HER.