Parallelle kystlinjer i Japan/Australia

Marianegropen (11 033 m under havoverflaten) som rett og slett er et hull i havbunnen, finnes i dag nøyaktig like under området der Australia har ligget i følge min modell. Det gjør også området vi kaller for Challenger-dypet.

Da Australia ble revet løs i fra Kina, kom det opp ny masse i sprekkene etter det området som kysten av Australia hadde mot Kina. Denne "remsen" består stort sett av bergarter i fra nyere tid, men man finner også arter i fra den senere tiden i prekambrium som er det tidspunktet da kontinentene ble delt opp. Det er faktisk litt merkverdig hvor like kystlinjene på disse to områdene er i forhold til hverandre. (Se fig.1)

(Fig.1)

Da Australia løsnet i fra Kina, oppsto det vulkansk aktivitet i området der Australias kyst lå. Resultat ble den vulkanske øya Japan. Legg merke til hvor parallelle disse kystlinjene er dersom man legger dem opp i mot hverandre. York-halvøya i Nord Australia lå den gang spiss mot spiss mot Kamtsjatka i Øst Sibir, men som nevnt før så er det i området ved Kamtsjatka i Øst Sibir jeg mener kontinentene lå opprinnelig. Dette driftet sydover og ble liggende mot Vladivostok i perioden 300-250 millioner år siden. Siden brøt kontinente opp og driftet videre sydover. Jeg mener områdene rundt Japan oppsto da "Godwanaland" trakk seg østover på grunn av et meteornedslag og dette kontinentet forsatte å drive sørover etter å ha ligget i ro i dette området en periode. I det Australia trakk seg bort, etterlot Australia enkelte deler som siden den gang og fram til nyere tid har utviklet seg på grunn av vulkansk aktivitet. Deler av disse områdene er fra Silur-perioden som spenner over 24,6 millioner år fra 443,8 millioner og frem til 419.2 millioner år siden. Jeg mener dette er rester av landmasse som løsnet fra Australia da kontinentet begynte å drifte på nytt for rundt 250 millioner år siden. Passformen kan tyde på dette.

Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang