Denne skal jeg virkelig merke meg!

Jeg tar med denne artikkelen for å se om Cicero virkelig har så rett som de hevder. Jeg VET at disse klimamodellene deres har for høy klimafølsomhet, så de kommer garantert til å bomme fullstendig.

De viser til seks ledende senter for værdata, og ekspertene er fullstendig enige med hverandre: "Vi kommer til å få en mildere og våtere vinter enn vanlig"

Det blir en våt, vindfull og mild vinter i Norge og hele Nord-Europa.

"- Alle modellene sier det samme, vi kommer til å få en mildere og våtere vinter enn vanlig, sier seniorforsker ved Cicero i Bergen, Nathalie Schaller til NRK."

Hele artikkelen kan leses HERVARMT OG VÅTT: Den eine modellen syner at Noreg blir liggande i eit område der snittemperaturen vil liggje over to plussgrader i vinter.  FOTO: HTTPS://WWW.CICERO.OSLO.NO/
VARMT OG VÅTT: Den eine modellen syner at Noreg blir liggande i eit område der snittemperaturen vil liggje over to plussgrader i vinter. FOTO: HTTPS://WWW.CICERO.OSLO.NO/

Så skal jeg komme med min spådom

Helt på slutten av denne måneden skal det bli bikkjekaldt! Snøen kommer tidligere i år, og i større mengde enn vi bruker å ha det. Det vil bli litt mildere frem til årsskiftet og deretter blir det bikkjekaldt igjen, kaldere enn på mange år! Deler av kornproduksjonen på østlandet blir forsinket en måned på grunn av frosten. Så får vi se hvem som får rett da! ;-)